Foredrag

Jeg holder utroligt meget af at komme rundt i landet og sprede læseglæde, og inspirere til, hvordan man kan få mest muligt ud af at være med i læsefællesskaber med afsæt i min bog “Læseglæde & Læsefællesskaber” Derudover holder jeg af at formidle forskellige forfatteres liv og deres værker.

Jeg tilbyder følgende foredrag:

Foredrag med afsæt i min bog “Læseglæde & Læsefællesskaber” skræddersyet til målgrupper som biblioteker, uddannelsesinstitutioner, højskoler, foreninger m. fl.

Foredrag om Karen Blixens liv og forfatterskab.

Skræddersyede foredrag om udvalgte værker og forfatterskaber efter aftale.

*************************************************************

Udtalelser:

KulturKlub Fokus har gennem de seneste år samarbejdet med Anette Leonora Andersen om afvikling af arrangementer med litterært indhold. I vor klub samler vi 500 medlemmer om en række arrangementer af meget blandet indhold. Samvær, fordybelse og nysgerrighed kan være overskrifter for vor aktivitet. Her passer Anette Leonora Andersens formidling ind. Grundig forberedelse, og en egen fordybelse og stillingtagen kendetegner de gode oplæg, som vi har mødt. Vi har indtil nu taget udgangspunkt i film med en litterær reference. Jeg kan kun anbefale at drage nytte af den vidende og dygtige formidler…

Lars Bang Jensen, KulturKonsulent, Fokus Folkeoplysning.

Anette er en indlevende fortæller og er med sit foredrag god til at skabe spændende dialoger med de fremmødte. Hun er en fleksibel samarbejdspartner, og vi har over et halvt års tid haft 4 hyggelige og informative aftenener med hendes foredrag om læseglæde og –fællesskaber i kombination med en kort bogcafé med aktuelle læseforslag fra bibliotekarerne.

Inge og Anne Cecilie, Mariagerfjord Bibliotekerne.

Med udgangspunkt i sin bog ”Læseglæde og læsefællesskaber” formår Anette Leonora Andersen at viderebringe sin egen læsebegejstring til tilhørerne samt give gode idéer, råd og vejledning om, hvordan en læseklub kommer til at fungere optimalt. Det var en flok tilfredse læseglade tilhørere, der gik hjem efter Anette Leonoras velkomponerede og inspirerende foredrag på Islands Brygge Bibliotek.
 

 Sonja Kønigsberg Karlsen, Bibliotekar, Islands Brygge Bibliotek.