Om

Jeg hedder Anette Leonora Andersen og er kvinden bag bloggen. Jeg er født i 1968, er uddannet cand. pæd. og har en stor passion for dansk litteratur – ny som gammel. Her på bloggen vil jeg dele læse- og litteraturoplevelser med jer. Jeg samarbejder med flere forlag og forfattere, og i den forbindelse anmelder jeg nye danske udgivelser.

Jeg bor i Aalborg og vil gerne formidle, hvad der sker i forhold til den danske litteratur i Aalborg og i Nordjylland. Vi har fantastiske boghandlere, antikvariater og ikke mindst biblioteker. Og så har vi Ordkraft – Nordjyllands største ordfestival. Derudover vil jeg beskæftige mig med den danske litteratur og events på landsplan.

Da min tilgang til formidling af litteraturen primært er fra et pædagogisk perspektiv, vil jeg lægge vægt på litteraturens betydning for det gode liv, det svære i livet, ja for livet i almindelighed. Litteraturen tilbyder noget til os alle.

Udover min cand. pæd. uddannelse har jeg læst første semester på Dansk studiet på Aalborg Universitet 2019/2020 og har i den forbindelse fået kendskab til litterær tekstanalyse, litteraturhistorie, sprog og stilistik, hvilket jeg har stor glæde af, når jeg læser og anmelder bøger.

Jeg glæder mig til at dele passionen for dansk litteratur sammen med jer, og håber på gode samtaler omkring denne.

Velkommen til!

Anette Leonora Andersen