Anettes Litteratursalon fremadrettet.

Fra 1. oktober i år 2022 har jeg valgt at stoppe med at skrive indlæg her på hjemmesiden “Anettes Litteratursalon” og fremadrettet kun at skrive på min Instagramprofil. Se profilen her: https://www.instagram.com/anetteslitteratursalon

Jeg beholder indtil videre denne hjemmeside, således der stadig er adgang til at læse mit indhold, herunder de mange anmeldelser. Jeg opdaterer al relevant data som tilbud om foredrag, kalender mm. da flere kontakter mig via denne vej. Og hvem ved, måske kommer der en tid igen, hvor det giver mening for mig at skrive indlæg her igen.

Der er flere årsager til, hvorfor jeg ønsker at stoppe med at skrive her. Først og fremmest har jeg ikke den samme tid og lyst til at skulle navigere på flere platforme, som jeg havde, da jeg startede hjemmesiden tilbage i 2020 under coronapandemien. Derudover oplever jeg, at der ikke er den trafik på hjemmesiden, som der er på min instagramprofil. Der er der, samtalerne udfolder sig, og det er der inspirationen og fællesskabet er størst.

Jeg fortsætter med at skrive om litteratur, læseglæde og læsefællesskaber og med at dele mine læseoplevelser på Instagram, omend på en lidt anden måde end tidligere. Jeg anmelder ikke længere bøger fra forlag, men skriver om bøger, jeg har i min reol eller låner på bibliotekerne, og det bliver ind i mellem ud fra et pædagogisk perspektiv, men også ud fra et mere personligt perspektiv, end det måske har været tidligere.

TUSIND TAK til alle jer, der har læst med og bidraget til indholdet her på siden. Vi ses på Instagram.

De bedste hilsener

Anette Leonora Andersen